Sekretariát OSŽ

Telefon
+420 972 241 924
Mobil
+420 737 275 101
Adresa
Na Břehu 579/3, 190 00 PRAHA Vysočany
00225479
DIČ
CZ 00225479
e-mail
osz@osz.org

Na základě rozhodnutí PV OSŽ ČD Cargo, a.s. byl zřízen Twitterový účet, kde nás můžete sledovat: www.twitter.com/pv_osz_cdc

Naší snahou bude poskytovat rychlé, krátké a aktuální informace o jednáních sociálních partnerů ve společnosti ČD Cargo, případně další důležité zprávy z médií, které se budou týkat nákladní železniční dopravy. Chceme zde prezentovat naši práci, její hloubku a rozsah.

Rozhodli jsme se i proto, že se blíží kolektivní vyjednávání, a tento informační kanál je nejvhodnější pro okamžité sdělování zpráv. Nejde ovšem o prostředí, které umožňuje sdílení detailní informace. Ta bude vždy zůstávat na jednotlivých stupních organizační struktury našeho svazu (členové PV  - předsedové Výborů JOS – členové Výborů JOS – členové ZO).

Co je Twitter?

Je to komunikační platforma, kde lze publikovat příspěvky s maximálně 140 znaky. Jde o rychlé sdělení, v rozsahu jedné sms zprávy. Veškerá komunikace probíhá veřejně, a všichni kteří znají náš účet @PV_OSZ_CDC můžou tyto zprávy číst, sledovat naše příspěvky, ale i naše odkazy na zajímavé články z webových stránek, které souvisí se železniční dopravou a dalšími důležitými tématy.

Pokud nechcete Twitter používat naplno, ale jen sledovat naše informace, není  potřeba zakládat žádné účty, a používat jej jen jako kteroukoliv jinou webovou stránku: www.twitter.com/pv_osz_cdc

Pokud Vás Twitter jako sociální médium zaujal, není složité založit si i svůj vlastní účet  a začít tuto komunikační platformu využívat naplno. Výhodou je možnost vlastních diskusních příspěvků, sledování dalších zajímavých osob, které se rovněž prostřednictvím Twitteru prezentují, např. zástupci vlády, přední média (čt24, čtk, idnes, E15, aktualně atd.), odborová sdružení, kolegové z OZŽ, sportovci, sportovní kluby a další.

Nechceme tímto krokem naši webovou stránku osz.org odsouvat do pozadí, jen je pro nás mnohdy neadekvátní psát z krátkých jednání dlouhé zprávy. Na webové stránce v sekci PV ČDC budeme i nadále sdílet odkazy a dokumenty ke stažení, a informace které jsou k obecnému zveřejnění.

Budeme rádi, že oceníte výhody tohoto nového informačního kanálu, a že vám bude dobře sloužit.

Návod na založení účtu a prezentace Twitteru je zde:

Právě přítomno: 408 hostů a žádný gestor