POBYTY PRO ČLENY OSŽ JIŽ OD 380 KČ ZA NOC

 

Aktuální termíny, ceny a postup pro přihlášení naleznete ne webu: www.rekreaceosz.cz.

Bližší informace si vyžádejte na e-mailové adrese: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , nebo na telefonních číslech: 737 275 107, 972 241 920.

 

 

 

 

 

Nabídka dotované rekreace ČD travel pro letošní sezónu byla zveřejněna.

Nabídka je průběžně doplňována.

Součástí nabídky je i postup pro přihlášení na rekreaci pro zaměstnance, jejich rodinné příslušníky i bývalé zaměstnance železničních společností.

Před provedením objednávky rekreace se prosím seznamte s uvedenými informacemi, po dohodě se zaměstnavateli dochází m.j. k rozšíření možností při výběru destinací.

Kompletní nabídka je na www.cdtravel.cz

Kalendáře sportovních akcí, propozice a přihlašování – to vše naleznete na portálu www.railsport.cz

 

Video návod na registraci a přihlášení naleznete zde.

Výsledky únorového mezinárodního virtuálního běhu na 7 km jsou tu!

Z důvodů zasílání výsledků ze zahraničí bylo vše trochu opožděné. Společné foto tvoříme, výměna cen pro vítěze je v pohybu – ČR zašle ceny Dánům, Dánové Rakušanům, Rakušané Britům, Britové Švýcarům, Švýcaři Belgičanům a kruh se uzavře tím, že Belgičané pošlou ceny do ČR.
Honza Lachnit, Zdeněk Doležal a Renata Glierová se mohou těšit na to, co z Belgie dorazí a od pořadatelů jim patří velká gratulace! První tři v každé kategorii dostanou také cenu od nás. 

Na příští závody chystáme novinku v předávání cen. Cenu dostane pouze vítěz kategorie, u ostatních cen proběhne tombola, aby šanci měli úplně všichni. V únoru se ještě chystáme na turnaj v šachu a na další závody na běžkách. Informace budou v nejbližší době. Sportujte sami s námi!

 

Kalendář akcí Mezinárodní federace pro kulturu a volný čas železničářů (FISAIC) a Českého zemského svazu FISAIC naleznete zde, kalendář je průběžně aktualizován.

 

 

Féderation Internationale des Sociétés Artistiques et Intellectuelles des Cheminots

Podkategorie

Právě přítomno: 302 hostů a žádný gestor