Při lednovém zahájení prodeje zájezdů s dotací na rok 2018 jsme zaznamenali velký zájem o Turecko, kam jsme však měli nakoupený pouze omezený počet letenek. Když jsme viděli tak vysokou poptávku, okamžitě jsme kontaktovali dopravce Smart Wings s požadavkem, aby nám letenky navýšili. Dostali jsme zamítavou odpověď s tím, že letenky do Turecka jsou zcela vyprodány a máme tudíž smůlu. V tomto smyslu jsme informovali i naše klienty a zájezdy označili jako vyprodané. Já osobně jsem se dušovala jedné klientce, že last minute nabídky, ani další termíny skutečně nebudou…

Jaký to byl pro nás šok, když se na nás po měsíci prodeje Smart Wings obrátil s nabídkou volných míst v našich letech! Stáli jsme před rozhodnutím, zda letenky odmítnout, nebo přijmout s vědomím, že někteří klienti budou naše jednání považovat za neseriózní. Neodmítli jsme a letenky do Turecka přikoupili.

Tímto bych se chtěla omluvit všem, kterým jsme tvrdili, že Turecko nebude navyšované a teď jej nabízíme v „lastech“. Důvod je skutečně jen a pouze v dostupnosti letenek.

Omlouváme se a děkujeme za pochopení
Mgr. Blanka Jíšová, ředitelka ČD travel
 

Právě přítomno: 308 hostů a žádný gestor