Vzdělávání členů a funkcionářů OSŽ patří mezi základní úkoly Odborového sdružení železničářů. Kromě školení zaměřených na odborné vzdělávání členů ZV OSŽ (předsedy, místopředsedy, hospodáře a členy RK OSŽ, úsek BOZP) nabízíme rovněž školení, které vám pomůže získat základní znalosti při práci s počítačem, resp. rozšířit stávající znalosti.

Vzhledem k tomu, že v loňském roce proběhly volby do závodních výborů OSŽ a v mnohých organizacích došlo ke změnám v obsazení ZV, rádi bychom krátce představili kurzy práce na PC, a to zejména novým členům ZV OSŽ.
Kapacita kurzu je 8 účastníků, pokud mají účastníci své vlastními notebooky vybavené operačním systémem Windows 8 (8.1), 10 a Microsoft Office 2013 nebo 2016, může se kurz rozšířit ještě o 2 účastníky. Minimální počet účastníků pro otevření kurzu je 6 osob. Díky malému počtu osob ve skupině se lektor může individuálně věnovat každému účastníkovi. Při zajišťování kurzů výpočetní techniky OSŽ dlouhodobě spolupracuje s pardubickou agenturou e-genesis, s. r. o. Pozitivní ohlasy absolventů kurzů jsou pro nás tou známkou toho, že lektoři dělají svoji práci dobře.

Na první pololetí roku 2018 jsou naplánovány standardně čtyři třídenní semináře. Předpokládáme tři semináře pro pokročilé uživatele a jeden pro začátečníky. Pokud se nepřihlásí dostatečné množství zájemců z řad začátečníků (6 osob), bude i květnový kurz pro pokročilé uživatele.

13. března – 15. března 2018 (úterý – čtvrtek) - pokročilí
17. dubna – 19. dubna 2018 (úterý – čtvrtek) - pokročilí
22. května – 24. května 2018 (úterý – čtvrtek) - začátečníci
12. června – 14. června 2018 (úterý – čtvrtek) - pokročilí

Účastnický poplatek za školení je stanoven na 500,- Kč/osobu. Potvrzení o úhradě daného poplatku obdrží každý účastník na místě oproti hotovostní platbě. Na konci semináře každý účastník obdrží potvrzení o účasti na semináři (možno využít § 203 odst. 2 písm. c) ZP v platném znění. Refundace ze strany OSŽ-Ú se neposkytuje!

Školení probíhá v zasedací místnosti v sídle Ústředí OSŽ (Dům Bohemika, Praha 9), kde je rovněž zajištěno bezplatné ubytování pro mimopražské účastníky. K dispozici je jeden 6 lůžkový a jeden 4lůžkový pokoj. Obědy jsou zajištěny, snídaně a večeře si účastníci zajišťují sami na své náklady. Podrobné organizační pokyny obdrží účastníci jednotlivých seminářů společně s pozvánkou.

Přihlášky na jednotlivá školení zasílejte na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. S případnými dotazy ohledně počítačových kurzů se obracejte na vedoucí oddělení kanceláře předsedy Helenu Romanovou (tel: 972 241 907, 777 071 917).

PhDr. Helena Romanova,
vedoucí oddělení kanceláře předsedy OSŽ
 

Právě přítomno: 376 hostů a žádný gestor