Oddělení kanceláře předsedy OSŽ připravilo pro zájemce z řad členů a funkcionářů OSŽ jarní kurzy „Práce na PC“. Kapacita kurzu je 8 účastníků, pokud mají účastníci své vlastní notebooky vybavené operačním systémem Windows 8 (8.1), 10 a Microsoft Office 2013 nebo 2016, může se kurz rozšířit ještě o 2 účastníky. Minimální počet účastníků pro otevření kurzu je 6 osob. Díky malému počtu osob ve skupině se lektor může individuálně věnovat každému účastníkovi.

Na první pololetí roku 2020 jsou naplánovány dva třídenní semináře: jeden pro začátečníky, a druhý pro pokročilé uživatele.

24. března – 26. března 2020 (úterý – čtvrtek) - začátečníci
31. března – 2. dubna 2020 (úterý – čtvrtek) - pokročilí

Účastnický poplatek za školení je stanoven na 500 Kč/osobu. Potvrzení o úhradě daného poplatku obdrží každý účastník na místě oproti hotovostní platbě. Na konci semináře každý účastník obdrží potvrzení o účasti na semináři (možno využít § 203 odst. 2 písm. c) ZP v platném znění. Refundace ze strany OSŽ-Ú se neposkytuje!

Školení probíhá v zasedací místnosti v sídle Ústředí OSŽ (Dům Bohemika, Praha 9), kde je rovněž zajištěno bezplatné ubytování pro mimopražské účastníky. Obědy jsou zajištěny, snídaně a večeře si účastníci zajišťují sami na své náklady. Podrobné organizační pokyny obdrží účastníci jednotlivých seminářů společně s pozvánkou.

Přihlášky na jednotlivá školení zasílejte na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. S případnými dotazy ohledně počítačových kurzů obracejte na vedoucí oddělení kanceláře předsedy Helenu Svobodovou (tel: 972 241 907).

PhDr. Helena Svobodová, vedoucí kanceláře předsedy OSŽ
 

Právě přítomno: 559 hostů a žádný gestor