OSŽ reaguje na stále vysokou poptávku po třídenních seminářích zaměřených na práci s PC pro pokročilé uživatele. Ve spolupráci s lektory e-genesis, s. r. o., připravilo Ú-OSŽ pro své členy další sérií školení zaměřených na získání, resp. rozšíření znalostí práce na PC.

Na II. pololetí 2015 jsou naplánovány 4 třídenní semináře. Předpokládáme tři semináře pro pokročilé uživatele a jeden pro začátečníky (rozdělení odpovídá poptávce). Pokud se nepřihlásí dostatečné množství zájemců z řad začátečníků (6 osob), bude i tento kurz pro pokročilé uživatele.
Kapacita kurzu: 8 účastníků + max. 2 se svými vlastními notebooky vybavenými operačním systémem Windows 8 (8.1) a Microsoft Office 2013.

1. 9. – 3. 9. 2015 (úterý – čtvrtek) - pokročilí
29. 9. – 1. 10. 2015 (úterý – čtvrtek) - pokročilí
13. – 15. 10. 2015 (úterý – čtvrtek) pouze 2 místa pro pokročilé účastníky s vlastními notebooky
3. – 5. 11. 2015 (úterý – čtvrtek) - začátečníci

Účastnický poplatek za školení je stanoven na 500,- Kč/osobu. Potvrzení o úhradě daného poplatku obdrží každý účastník na místě oproti hotovostní platbě. Na konci semináře každý účastník obdrží potvrzení o účasti na semináři (možno využít § 203 odst. 2 písm. c) ZP v platném znění. Refundace ze strany OSŽ-Ú se neposkytuje!

Školení probíhá v zasedací místnosti v sídle Ústředí OSŽ (Dům Bohemika, Praha 9), kde je rovněž zajištěno bezplatné ubytování pro mimopražské účastníky. Podrobné organizační pokyny obdrží účastníci jednotlivých seminářů společně s pozvánkou.

Přihlášky na jednotlivá školení zasílejte na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. S případnými dotazy ohledně počítačových kurzů obracejte na vedoucí oddělení kanceláře předsedy H. Romanovou (tel: 972 241 907), Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..
PhDr. Helena Romanova, vedoucí oddělení kanceláře předsedy

Právě přítomno: 279 hostů a žádný gestor