Je nejvyšší čas! V závěru minulého roku jsme zveřejnili informaci o přípravě a vydání nabídky rekreací ČD travel na tento rok. Připomínáme, že nabídka rodinné a dětské rekreace s příspěvkem ze sociálních fondů, respektive z FKSP železničních společností na rok 2016, bude zveřejněna na internetových stránkách www.cdtravel.cz v pátek 8. 1. 2016 v cca 16.00 hodin. V úvodu nabídky budou uvedeny základní informace týkající se objednání rekreace na novém formuláři, který bude rovněž součástí obsahu.

Pro letošní léto, jak se již stalo tradicí, jsme opět připravili některé novinky. Především jsme v porovnání s minulou sezonou zařadili do nabídky nové destinace, například Albánii, řecký ostrov Thassos a poloostrov Peloponéz. V nabídce jsou i nové hotely ve stávajících lokalitách a věříme, že si každý vybere dovolenou podle svých představ. Letos uvádíme ještě jednu novinku: ve vybraných destinacích vám tzv. „ušijeme“ zájezd podle přání (zajistíme hotel a dopravu ve vyhovujících termínech). Tuto nabídku najdete ve složce „Individuální turistika“.
Nečekanou zprávou pro letošní rok je oznámení společnosti Travel Service, a. s., o změnách v cateringu. V ceně letenky není zahrnuto žádné občerstvení a na palubě letadla si jej můžete pouze zakoupit dle aktuální nabídky. Společnost Travel Service, a. s., je reálně jediným možným partnerem pro české cestovní kanceláře.
Využijte možnost příspěvku od vašeho zaměstnavatele na dovolenou a neotálejte s výběrem z naší nabídky. Přejeme vám již nyní hezkou dovolenou.
Vaše ČD travel, s. r. o.

Pro úplnost zbývá dodat, že po zveřejnění nabídky na www.cdtravel.cz bude následně odkaz na tuto nabídku umístěn také na stránkách www.osz.org v kolonce Rekreace, sport a volný čas. Ve stejné době bude na stránkách OSŽ uveřejněná také nabídka cenově výhodné rekreace pro členy OSŽ a jejich rodinné příslušníky v apartmánovém domě Orion v řecké Leptokarii.
Mezinárodní oddělení OSŽ