Na základě velmi pozitivních ohlasů první akce Sportujte sami s námi, jsme se rozhodli podobným způsobem uspořádat další sportovní události. S virtuálním sportováním jsou pouze minimální zkušenosti, ze kterých by se dalo čerpat, a tudíž hledáme způsoby, jak tyto akce pořádat. Připadáme si jako opravdoví pionýři, kteří zkouší prošlapat cestu a samozřejmě při tom dodržet všechny směrnice a opatření, jak zaměstnavatelů, tak i vlády.

V těchto těžkých časech vás chceme přivést na jiné myšlenky a motivovat k pohybu na čerstvém vzduchu a tím mimo jiné posilovat a zvyšovat odolnost organismu. Většina sportovišť je nyní zavřená, možností jak sportovat není mnoho. Každý podnět k fyzické činnosti je vítán, změřte proto na dálku síly s ostatními.

Během listopadu zorganizujeme turnaj v online šachu, virtuální turnaj v discgolfu, a dokonce mezinárodní akci, které se virtuálně zúčastní sportovci z Rakouska a Belgie – hodinovku v běhu. Vaše výkony nejsou důležité, pohyb v podzimní přírodě je krásný. Z účastníků všech tří akcí bude vylosován sportovec, který vyhraje víkendový pobyt v hotelu Ostrý v Železné Rudě pro dvě osoby.
Uvedené akce jsou samozřejmě otevřené pro všechny železničáře a členy OSŽ. Kompletní propozice naleznete zde.

Sportujte sami s námi!

Ing. Ondřej Šmehlík