Vážení klienti, nabídka na sezónu je téměř zveřejněná. Pokud jste nenašli destinaci nebo hotel z minulého roku, znamená to, že hotel dosud neposlal ceny a nabídku zařadíme ihned po obdržení této informace. Máte-li Lex Voucher z roku 2020, můžete jej samozřejmě použít tak, že si vyberete nový zájezd a napíšete nám e-mail s novým požadavkem. My jej okamžitě zpracujeme včetně přidělené dotace.

Jestliže máte Lex Voucher u spolupracující CK, je postup stejný. Vyberete si jakýkoliv hotel z jejich nabídky a my jej pro Vás zarezervujeme včetně dotace (pozor, rezervace musí být vždy přes ČD travel!). Výběr můžete učinit až do srpna 2021. Do té doby máte také přidělenou dotaci. Po tomto datu dotaci vracíme zaměstnavateli.

Jestli jste v naší nabídce nenašli to „pravé ořechové“, napište svůj požadavek a pokud to bude jen trochu možné, hotel do nabídky zařadíme.
Pokud chcete čerpat ještě dotaci roku 2020 na nový pobyt, pak je nutné nechat objednávku potvrdit do 11. 12. (SŽ) nebo 18. 12. (ČD a Cargo).

Dotace z roku 2021 bude možné čerpat až po schválení „Zásad“ a na základě pokynu příslušného personálního oddělení (ČD, Cargo, SŽ). O této možnosti Vás budeme informovat i e-mailem.

Klidný Advent a krásné Vánoce
Mgr. Blanka Jíšová, ředitelka ČD travel