Protože vzájemné setkávání ani ve sportu stále není možné, pokračujeme i na začátku letošního roku v sérii virtuálních závodů. Nyní, když jsou ideální sněhové podmínky, začínáme již tento víkend závodem v běžeckém lyžování. Bude se jednat o běh na 12 kilometrů, jestli volně či klasicky, to necháme na vás.

Terén dle vašeho výběru, důležitou podmínkou pouze je, aby cíl byl v podobné nadmořské výšce nebo výš než start. Vše proběhne 22. - 24. ledna 2021.

Další akcí bude Mezinárodní virtuální zimní běh na 7 km v termínu 5. - 7. února 2021. Stejně jako loňské hodinovky se jej zúčastní i běžci ze zahraničí. Pozváni jsou sportovci z Rakouska, Německa, Švýcarska, Velké Británie, Dánska, Lucemburska a Francie.

Komu stačí pohybu méně, může se 25. února zúčastnit turnaje v on-line šachu.

Všechny sportovní akce jsou pro určeny pro železničáře každého věku a jakékoliv výkonnosti. Proto se ničeho neobávejte a pojďte se hýbat na sluníčku a na čerstvém vzduchu. Doplníte si vitamín D, zvýšíte fyzickou kondici a snížíte povánoční hmotnost. Musíme Covidu zkomplikovat jeho cestu do našich organismů, když pro nás ještě není dostupná vakcína!
Kompletní propozice virtuálních sportů naleznete na tomto místě.

Ondřej Šmehlík