Pobyt v hotelu Skalka spojený s poznáváním okolních pamětihodností, návštěvou muzeí, s pěší turistikou a s koupáním v termálním bazénu, to vše obsahuje sedmidenní poznávací zájezd pořádaný ČD travel ve dnech 2. až 9. 7. 2016.

V rámci týdenního pobytu jsou připraveny tři celodenní autobusové výlety, kdy účastníci navštíví například památník francouzských partyzánů s výhledem na hrad Strečno, osadu Vlkolinec (UNESCO), nejzachovalejší a nejkompaktnější soubor lidových staveb na Slovensku, Bánskou Šťiavnicu (UNESCO), Kremnici (prohlídka historické části města; mincovny, muzea mincí a medailí) či Nitrianské Pravno.
Cena za osobu 4950 Kč platí při obsazení dvoulůžkového pokoje dvěma osobami a zahrnuje 7x ubytování a stravování formou polopenze v hotelu Skalka, komplexní cestovní pojištění, zmíněné autobusové výlety, 1x vstup do termálního bazénu Aphrodite, služby průvodce, vstupy do muzeí a do areálu ve Vlkolinci. Využijte zvýhodněné nabídky pro členy OSŽ! K získání podrobnějších informací kontaktujte Lenku Paurovou na tel. 9722 41970/604 500 824, nebo e-mailem: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.