Velmi smutná zpráva nás zaskočila ve čtvrtek 1. srpna 2019, kdy ve věku nedožitých 76 let zemřel místopředseda Republikové rady seniorů OSŽ Karel Hybš. Tato nečekaná, smutná zpráva nás překvapila, neboť ještě ráno nám Kája zaslal elektronickou zprávu a předešlý den jsme s ním v nočních hodinách vedli rozhovor přes Skype na téma zajištění Sportovních her seniorů OSŽ v Rajeckých Teplicích, v hotelu Skalka.

Takový byl náš Kája. Pracovitý, důsledný, svědomitý a hlavně kamarádský a upřímný. Vždy uměl poradit a byl vstřícný k řešení problémů. V odborech prošel mnoha funkcemi až po člena Ústředí OSŽ a Revizní komise Rady seniorů ČR. Zabezpečil funkčnost elektronické pošty RRS OSŽ a byl nám nápomocný radou při problémech s novou technikou a při zabezpečování školení v této oblasti.

Kája vždy uměl navodit dobrou atmosféru, kterou zpestřil kouzelnickými triky. Jeho zpracované návody k rekreacím, dovoleným a zájezdům byly vždy připraveny na profesionální úrovni. O Jeho vztahu k dětem a mladým svědčí jeho dlouholetá účast na dětských táborech doma i v zahraničí.

Dlouhý by byl výčet jeho aktivit.
Uchováme si Káju v paměti a s úctou na něj budeme vzpomínat.

Čest Tvé památce!
Budeš nám chybět, Kájo!

Kurt Mužík, předseda RRS OSŽ
 

Právě přítomno: 322 hostů a žádný gestor