Obdobně jako v minulých letech se i letos - v rámci Dne železnice 2016 - připravuje ocenění vybraných provozních zaměstnanců Českých drah, a. s. Toto ocenění je určeno výhradně provozním zaměstnancům, kteří svým rozhodným a příkladným jednáním nad rámec běžných pracovních nebo občanských postojů zachránili lidský život, zdraví, nebo zabránili vzniku mimořádných událostí, případně se na takovém jednání výrazně podíleli, stojí v dopise ředitele odboru personálního GŘ ČD adresovaném ředitelům jednotlivých organizačních složek Českých drah a odborovým centrálám, včetně Podnikového výboru OSŽ při Českých drahách.

Ocenění touto formou má především morální aspekt a proto není určeno vedoucím zaměstnancům za podíl na řízení svěřených úseků nebo zaměstnancům v souvislosti s odchodem do důchodu, ani za pracovní věrnost či kvalitní plnění pracovních úkolů. Podání návrhu není povinné, jeho akceptace však podléhá konečnému schválení vedením společnosti ČD.
Jednotlivé organizační složky, respektive odborové centrály, mohou své kandidáty - provozní zaměstnance dané organizační složky splňujícího zadaná kritéria (jméno a příjmení zaměstnance, případné tituly před i za jménem, přesné určení organizační složky, aktuální pracovní zařazení, adresu trvalého bydliště včetně PSČ, telefonické spojení na pracoviště a je-li známo, tak i mimo pracoviště, stručné a výstižné popsání skutku včetně jeho data) - doručit nejpozději do 12. srpna 2016 na adresu sídla společnosti (České dráhy, a. s., Nábřeží L. Svobody 1222, 110 15 Praha 1). Pokud víte o někom, který výše uvedená kritéria splňuje, kontaktujte tajemníka PV OSŽ při Českých drahách Antonína Leitgeba (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., 737 275 056).

Michael Mareš
 

Právě přítomno: 344 hostů a žádný gestor