Vážené kolegyně, kolegové,

je to již několik let, kdy jsme založili twitterový účet našeho Podnikového výboru - www.twitter.com/pv_osz_cdc Snažíme se, abychom vám tímto způsobem rychle předávali informace z našich jednání nebo zajímavých událostí, kterých se účastníme. Máte tak přístup k čerstvým novinkám, které se vás týkají. Upozorňujeme a sdílíme i další relevantní zdroje a články z oblasti železniční dopravy. V nejbližších týdnech bychom vám právě na této sociální síti rádi představili ty, kteří tento účet spravují, ale také všechny naše členy Podnikového výboru. 

Dalším nástrojem pro rychlý přenos informací je aplikace Moje OSŽ, kterou si můžete zdarma stáhnout do svého mobilního telefonu - https://1url.cz/quMyJ Na každý nový článek nebo dokument, který je zveřejněn na webu OSŽ, jste ihned upozorněni notifikací přímo na displeji telefonu. Nyní připravujeme registraci pro stávajicí členy a nový elektronický průkaz. 

Budeme rádi, když nás podpoříte nejen sledováním na twitterovém účtu, ale také stažením aplikace Moje OSŽ. Společně se můžeme posunout vpřed a dosáhnout toho, abyste měli informace a přehled o naši práci. 

Právě přítomno: 1121 hostů a žádný gestor