Jezdíme, kontrolujeme, staráme se a snažíme se zdokonalovat. Odpovídáme na vaše mejly, telefony a zvědavé otázky, které nám pokládáte, když se potkáme na nádraží, ve vlacích nebo v kanceláři nad kávou. Jsme vašimi benefity, odbornými poradci, školiteli i technickou podporou.

472 kontrol, které jsme zvládli v roce 2023, není zrovna málo a velká část ze 775 závad, které jsme objevili, už je v pořádku. V roce 2023 jsme se aktivně podíleli na šetření 13 pracovních úrazů (s hospitalizací nad 5 dní a s následkem smrti) a s dalšími přibližně 56 (tzv. ostatními pracovními úrazy) jsme vám pomáhali. Před 401 z vás jsme loni předstoupili v roli lektorů a snažili se vám otevřít tajná vrátka do BOZP. Naše hlasy slyšíte z Krizové i Úrazové linky, naše články čtete v Obzoru. Na webu máte desatera, brožuru BOZP i další dokumenty ke stažení, a mezi nimi nově i Zprávu o činnosti oddělení BOZP OSŽ Ú za rok 2023, ze které čerpám data k této anotaci.

Využíváme všechny možnosti, které dává zákoník práce nám, svazovým inspektorům, aby pracoviště, na kterých se právě nacházíte, byla lepší a lepší… MY NA TOM FAKT MAKÁME!

Právě přítomno: 230 hostů a žádný gestor