Podnikový výbor (PV) OSŽ ČD Cargo, a. s., si na svém posledním jednání zvolil tým kolektivních vyjednavačů pro kolektivní vyjednávání o podobě Podnikové kolektivní smlouvy (PKS) ČD Cargo na rok 2017.

Kolektivní vyjednavači za OSŽ: Radek Nekola, Bc. Marta Urbancová, Blanka Lomnančíková, Zdeněk Radkovič a Petr Skrečka.
Rozšířený tým (pro přípravu prvotního protinávrhu): Linda Lišková, Ivana Malounová, Eva Hurychová, Petr Kubička, Pavel Kundrik a Jiří Závora.
Předseda PV OSŽ ČD Cargo Radek Nekola informoval, že základním návrhem PKS 2017 bude stávající platná PKS. Tato slova potvrdil i ředitel Odboru lidských zdrojů Ing. Mojmír Bakalář, který se jednání rovněž zúčastnil, a to spolu s Bc. Věrou Drncovou (vedoucí oddělení personálního). Následovaly informace ze zásadních jednání a informace o interních normách, které jsou nyní v připomínkovém řízení (O spolupráci zaměstnavatele a odborových organizací a Systemizace pracovních míst). Dále Radek Nekola krátce představil Analýzu stavu a činností opravárenství ve skupině ČD, a. s., kterou společně zpracoval s tajemnicí PV OSŽ ČD Věrou Nečasovou a asistentkou PV OSŽ ČD Cargo Janou Mulákovou.
 

Právě přítomno: 235 hostů a žádný gestor