Na mezinárodním železničním veletrhu a konferenci RAIL BUSINESS DAYS ve dnech 7. až 9. června na brněnském výstavišti na návštěvníky mimo jiné čeká i bohatá expozice kolejových vozidel. Chybět nebude například moderní hvězda flotily národního dopravce České dráhy s názvem InterJet, vozidla Správy železnic, ČD Cargo a mnohá další. Celkem jich bude v areálu k vidění více než desítka.

„Areál nabízí téměř 800 metrů kolejí a již nyní je více než pravděpodobné, že budeme mít plno. Do veletrhu nám přitom zbývá více než měsíc, považuji to rozhodně za skvělou zprávu pro návštěvníky. V tuto chvíli mohu říct, že krom nyní zveřejněných vozidel probíhají finální jednání o dalších exkluzivních kouscích. Velmi se těším, až budeme moci představit kompletní expozici na kolejích. Věřím, že to bude opravdu brzy,“ popisuje Michal Sirovátka, ředitel RAIL BUSINESS DAYS.

V prostorách veletrhu tak uvidí návštěvníci například i expozici vozidel Správy železnic, která zde přestaví diagnostické vozidlo měřící geometrické parametry koleje EM100, přípojný vůz EM100 či lokomotivu řady 193 Siemens Vectron. Národní a současně největší tuzemský dopravce České dráhy poté nabídne návštěvníkům moderní vlak pro rychlost až 200 km/h s názvem InterJet. Nebude chybět ani největší český nákladní dopravce ČD Cargo, na kolejích uvidíte lokomotivu Bombardier TRAXX MS3 a speciálně upravený nákladní vůz.

Další drážní vozidla bude mít na kolejích v areálu brněnského výstaviště také stavební holding enteria (podbíječka Evča, ASP 08-275/3S), Procházka MP (ZEPHIR CRAB 5000E a CRAB 1800E), VHC TRADE, ROSTE TRADE, On – Rail Group a Cominvest CZ.

Pro více informací včetně nákupu vstupenek, získání vstupu na konferenci a registraci mezi vystavovatele navštivte naše webové stránky www.railbusinessdays.cz.

Tisková zpráva RAIL BUSINESS DAYS
 

Právě přítomno: 379 hostů a žádný gestor