Rok se s rokem sešel, čtyři roční období se vystřídaly a máme tu opět tolik očekávané jaro. Čas, kdy se probouzí příroda, kvetou stromy, květiny a tráva se zazelená, jde ruku v ruce s tradičním pohyblivým svátkem – Velikonocemi.

Letošní rok jsou čtyři dny volna od 29. března do 1. dubna, navíc nesmíme opomenout, že letos ze soboty na neděli dojde k posunu času a budeme spát o hodinu méně.

O hodinu méně se také prospí i Jiří Svoboda, generální ředitel Správy železnic, který v informačním středisku SŽ na Hlavním nádraží v Praze spolu s předsedou PV OSŽ SŽ Petrem Štěpánkem dozdobili velikonoční výzdobu vyrobenou členkami Českého zemského svazu FISAIC.

„Vážené kolegyně a kolegové, I v letošním roce mi udělalo radost, že stále společně držíme tradice. Vážím si každého z vás, kdo udělá více než musí a nezapomene na tak významné svátky jakými Velikonoce jsou. Přeji Vám hezké svátky velikonoční a bohatou pomlázku,“ popřál generální ředitel Správy železnic členům odborového sdružení železničářů a také všem zaměstnancům na železnici.

 

 


 

Právě přítomno: 236 hostů a žádný gestor