Do Ostravy, do hotelu Clarion Congress Hotel Ostrava se od pátečního (10. 11. 2017) rána budou sjíždět delegáti VII. sjezdu OSŽ. Jednání bude zahájeno ve 13 hodin v kongresovém sále Diamant. Na programu prvního jednacího dne (respektive v návrhu programu) je kromě procedurálních záležitostí (tj. mimo jiné schválení návrhu Jednacího řádu VII. sjezdu OSŽ, schválení pracovního předsednictva, zapisovatelů a ověřovatelů zápisu VII. sjezdu OSŽ, respektive schválení programu jednání VII. sjezdu OSŽ) naplánováno i vystoupení hostů, zpráva Ústředí OSŽ o činnosti po VI. sjezdu OSŽ, či zpráva o hospodaření OSŽ od VI. sjezdu OSŽ.

Očekáváným bodem programu (v návrhu programu patnáctým) je volba předsedy OSŽ, které bude předcházet vystoupení kandidátů na předsedu OSŽ (do 10 minut). První jednací den bude ukončen volbou členů Revizní komise OSŽ, respektive vyhlášením výsledku volby předsedy/předsedkyně Revizní komise OSŽ, předpoklad je kolem 22. hodiny.
V sobotu je pak mimo jiné na programu vyhlášení výsledků volby místopředsedy/místopředsedkyně Revizní komise OSŽ, respektive Zpráva mandátové komise a poděkování končícím členům Ústředí OSŽ. Zakončení VII. sjezdu OSŽ se předpokládá v sobotu 11. 11. kolem 12. hodiny.

Michael Mareš
 

Právě přítomno: 289 hostů a žádný gestor