Kancelář předsedy OSŽ po delší přestávce znovu vypisuje pro zájemce z řad členů a funkcionářů OSŽ kurzy „Práce na PC“. Kapacita: 6 účastníků bez vlastních notebooků (OS Windows 11 a MS Office 2021) + 4 účastníci s vlastními notebooky (minimálně s Windows 8 a MS Office 2013). Obsahem kurzu může být také výuka práce s MS Teams. Minimální počet účastníků pro otevření kurzu je 6 osob. Díky malému počtu osob ve skupině se lektor může individuálně věnovat každému účastníkovi.

Na druhé pololetí roku 2022 jsou naplánovány dva třídenní semináře: jeden pro začátečníky a jeden pro pokročilé uživatele.
11. října – 13. října 2022 (úterý – čtvrtek) začátečníci – uzávěrka 9. září 2022
9. listopadu – 11. listopadu 2022 (úterý – čtvrtek) pokročilí – uzávěrka 7. října 2022

Účastnický poplatek za školení je stanoven na 500,- Kč/osobu. Potvrzení o úhradě daného poplatku obdrží každý účastník na místě oproti hotovostní platbě. Na konci semináře každý účastník obdrží potvrzení o účasti na semináři (možno využít § 203 odst. 2 písm. c) ZP v platném znění. Refundace ze strany OSŽ-Ú se neposkytuje!

Školení probíhá v zasedací místnosti v sídle Ústředí OSŽ (Dům Bohemika, Praha 9), kde je rovněž zajištěno bezplatné ubytování pro mimopražské účastníky. Obědy jsou zajištěny, snídaně a večeře si účastníci zajišťují sami na své náklady. Podrobné organizační pokyny obdrží účastníci jednotlivých seminářů společně s pozvánkou.

Přihlášky na jednotlivá školení zasílejte na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. S případnými dotazy ohledně počítačových kurzů se obracejte na sekretariát předsedy OSŽ: Marie Pačesová tel: 972 241 924, mobil 737 275 333).

PhDr. Helena Svobodová, vedoucí kancelář předsedy OSŽ
 

Právě přítomno: 349 hostů a žádný gestor