Vážené kolegyně, vážení kolegové,

na VIII. sjezdu OSŽ byla představena prezentace webových stránek pro základní organizace OSŽ. Na tuto prezentaci navázalo Ústředí OSŽ, které na svém jednání schválilo vytvoření šablony „WEBOVÝCH STRÁNEK ZO OSŽ“.

Níže Vám představujeme šablonu v provozu na plně funkčním webu ZO OSŽ Ostrava.  V rámci šablony je možné nastavovat a upravovat jednotlivé sekce dle potřeb základní organizace, stejně jako titulní fotografie a sekci ke stažení.

Odkaz na stránky: https://oszostrava.cz

Cena za vytvoření webových stránek je v rozpětí 5.000 – 15.000 Kč bez DPH, dle velikosti obsahu (jde o jednorázovou platbu).

Měsíční poplatky jsou ve pak dvou variantách:

  • 85,-Kč/bez DPH, kdy je v ceně zahrnut poplatek za webhosting. Další úkony jsou zpoplatněny podle objednání ZO.
  • 499,- Kč/bez DPH a v ceně je zahrnuto: zajištění aktualizace pluginů a verze Wordpress nebo verze PHP, kontrola zda web funguje i po aktualizaci, testování, cena cloudového hostingu Siteground, automatické zálohy databáze a webových stránek, odpovědi na dotazy ohledně fungování webu a hlášení chyb, vzdálená podpora.

Uvedené částky za webové stránky lze hradit z prostředků na činnost příslušného zaměstnavatele. Pro případné dotazy mne neváhejte kontaktovat – Bc. Marta Urbancová, tel: 737276606, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Pro poptávku nebo již finální objednání webu pro vaši ZO kontaktujte: p. Vyka Aleš, vývojář firmy AstrumQ, tel: 775533655, e-mail:Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Právě přítomno: 313 hostů a žádný gestor