Odborové sdružení železničářů – Ústředí připravuje již nyní výrobu kalendářů a diářů s logem OSŽ na rok 2024. Tématem pro rok 2024 bude filatelie a železnice.  Nabízíme všem základním organizacím OSŽ možnost objednat si pro své členy níže uvedené kalendáře:

  • kapesní plánovací kalendář „Diář železničáře“ z tiskárny ČD Olomouc. Grafická úprava bude zachována, pouze uvnitř již nebudou umístěny malé fotografie. Obálka bude s tématem filatelie a železnice, cena za kus do 15,- Kč;
  • standardní stolní týdenní kalendář se známkami s železniční tematikou (připravuje se ve spolupráci skupinou filatelistů FISAIC), cena za kus do 70,- Kč;                                                                                                              
  • velký nástěnný kalendář připravujeme ve spolupráci s muzeem České pošty, které OSŽ poskytlo unikátní grafické návrhy (rytiny) známek s železniční tematikou. Cena kalendáře včetně grafického zpracování se předpokládá do 250,- Kč.

Vaše objednávky očekáváme na mailové adrese: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. (sekretariát M. Pačesová nebo H. Bubiková tel: 972 241 924 nebo mobil 737 275 101) nejpozději do pátku 2. června 2023. Distribuce a přefakturace kalendářů se předpokládá během měsíce října. Prosíme, abyste na své objednávce uváděli číslo Vaší ZO.

PhDr. Helena Svobodová, vedoucí KP OSŽ

 

Právě přítomno: 468 hostů a žádný gestor