Jsme dětský tábor s tradicí zasahující do minulého století. Najdete nás v krásném přírodním prostředí na břehu jihočeské řeky Nežárky, v areálu bývalého vodního mlýna. Spokojenost dětí i rodičů podtrhují kladné recenze, odkazující především na vyhlášenou kvalitu domácí kuchyně, krásné prostředí a volnočasové a animační programy pod vedením zkušených oddílových vedoucích…

Milí přátelé,

letos v létě se náš tábor od 30. 6. 2024 do 13. 7. 2024 promění v jedinečné televizní studio pod širým nebem! Připravte se na dobrodružství, kde každý den bude ve znamení jedné oblíbené televizní soutěže nebo reality show.

Ano, čtete správně – MasterChef, Survivor, Mistři dílny, Pevnost Boyard, Total Wipeout, Hry bez hranic a mnoho dalších.

Představte si, že vaříte v divočině jako praví MasterChefové, nebo překonáváte nástrahy Pevnosti Boyard s větrem ve vlasech. Každý den nabídne novou výzvu, novou soutěž a novou příležitost ukázat týmového ducha a hrdinství. A nebojte se, nebude chybět ani špetka toho pravého táborového humoru a kamarádství.

Děti si užijí vzrušující dny plné soutěží, her, smíchu a nezapomenutelných zážitků. A kdo ví, možná zjistí, že mají talent na přežití v divočině nebo jsou skrytí mistři kuchyně!

 

Těším se na vás v táborovém televizním studiu pod hvězdami.

 

Rezervační formulář I. běh (osmb.cz) 

 

Roman Vlastník

 

  

 

Právě přítomno: 233 hostů a žádný gestor