Závěrečné pasování do cechu inspektorů BOZP ZO OSŽ tentokrát proběhlo v příjemném prostředí rekreačního střediska v Prudké nedaleko Tišnova. Pod Sokolí skálou v barvách podzimní Vysočiny se sešlo 23 lidí, kteří opět dokázali, že je práce v odborech opravdu zajímá a neodradí je ani pomyslné zasednutí do lavic během týdne naplněného přednáškami z oblasti BOZP. Velmi nás potěšil jejich zájem a rádi jsme s nimi konzultovali i reálné problémy z pracovišť mimo rozvrh hodin našeho školení.

Doufáme, že si to s námi užili stejně jako my s nimi, a spokojeně konstatujeme, že závěrečná kontrola nabytých znalostí pomocí testíků dopadla nad očekávání. Přes to, že to byl opět zřejmě dobrej oddíl, na stupně vítězů nikdy nedosáhnou úplně všichni. Proto gratulujeme panu Luboši Zapletalovi (ZO ČD železniční stanice Brno Maloměřice), paní Haně Průchové (ZO OSŽ DKV Praha) a panu Tomáši Olejníkovi (ZO Správa SZT Brno) a doufáme, že cena pro vítěze, zvlášť vhodná pro budoucí nevlídné počasí (tzv. bezpečácký plecháček) potěšila.

Velmi jsme ocenili i úžasný servis pana Vavříka a celého kolektivu kuchyně – tímto jim oddělení OSŽ-Ú ještě jednou děkuje a vám, čtenářům, vřele doporučuje vyzkoušet a zažít tu úžasnou péči osobně, ať už na našich školeních pro inspektory BOZP ZO OSŽ nebo třeba v rámci rodinné rekreace.

Dana Žáková, svazová inspektorka BOZP

Právě přítomno: 194 hostů a žádný gestor